top of page

Elon Musk’tan yatırım tavsiyesi! Ev, hisse senedi ve fiziksel ürünler alın!

Ünlü milyarder Elon Musk, yüksek enflasyonda hangi yatırımı yapmalı sorusunu yanıtladı. Fiziki yatırımları daha kalıcı bulan Musk, ev ve pay senedi alın dedi.


Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, dünyada tesirini her alanda hissettiren enflasyon oranlarına ait değerlendirme yaptı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden görüşlerini açıklayan Musk, kendi şirketleri olan Tesla ve SpaceX’in enflasyon baskısını hammadde ve lojistik alanında hissettiğini belirtti.


MicroStrategy kurucusu Michael Saylor, Elon Musk’ın paylaşımına yanıt olarak sıska para birimlerinin yüksek enflasyon karşısında dibe çakılacağını, Amerika’de tüketici enflasyonunun bütün zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını belirtti. Bu nedenle sermayenin Bitcoin gibi mülklere olan ilgiyi yoğunlaştıracağını belirtti.




ELON MUSK: EV VE HİSSE SENEDİ ALIN!

Elon Musk, enflasyonun bu denli yüksek olduğu bir dönemde paranın iyi mi değerini koruyacağına ve ne yönde yatırım yapılması gerektiğine yönelik önerilerde bulundu. Musk, enflasyon yüksek olduğunda dolar yerine hisse senedi ve mesken satın almak benzer biçimde fizyolojik ürünlere yatırım yapmanın öteki yatırım araçlarından fazlaca daha iyi ve kalıcı bulunduğunu söyledi. Musk, iyi ürünler ürettiğini düşündüğünüz şirketlerin pay senetlerine yahut gayrimenkul gibi fizyolojik şeylere yönelmek icap ettiğini vurguladı. Öte yandan şirketinin fazlaca sayıda kripto para varlığı bulunan Musk, bu varlıklarını satmayacağını da söylemiş oldu.






0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page